PERSruimte>

Ook bij ons behoudt u uw garantie!

Al onze interventies zijn gewaarborgd.

U bent niet meer gebonden aan uw (merk) concessiehouder voor onderhoud of herstellingen. U bent vrij om bij ons te komen en te genieten van onze service en onze juiste prijzen. Omdat wij volgens de regels van de kunst werken en met onderdelen van origine kwaliteit blijft uw wagen gewaarborgd door de constructeur. Dit is namelijk wettelijk bepaald!*

Wij depanneren U, en niet enkel uw wagen.

Maximale service, minimaal tijdverlies: omdat we weten dat uw tijd kostbaar is en dat u uw wagen dagelijks nodig heeft, engageren wij ons voor een efficiënte en snelle bediening.

Kwaliteit tegen de beste prijs.

Alle 1,2,3 AutoService mecaniciens zijn ervaren en recent technisch opgeleid.
Onze garages zijn voorzien van de beste uitrustingen om diagnoses en herstellingen te kunnen uitvoeren, maar zonder nutteloze franjes. Dit laat ons toe u voor elke tussenkomst de juiste prijs aan te bieden.

*De wet is van toepassing vanaf de eerste dag van in vervoerstelling van uw wagen, voor al uw onderhoudstussenkomsten en herstellingen, met inbegrip van de geplande nazichten.
De wettelijke garantie van 2 jaar, verschuldigd door de constructeur, eventueel gratis verlengd, blijft behouden, zelfs als de tussenkomsten worden uitgevoerd buiten het erkende constructeurs netwerk. Deze tussenkomsten moeten worden uitgevoerd met respect voor de aanbevelingen van de constructeur. De constructeurs behouden zich voor om bepaalde tussenkomsten binnen hun erkende netwerk uit te voeren: technische terugroeping, gratis onderhoud, tussenkomsten binnen de waarborg.

** Wettelijke gelijkvormigheidsgarantie, eventueel verlengd, conform paragraaf 69 van de aanvullende richtsnoeren (2010/C 138/05) betreffende verticale beperkingen in overeenkomsten voor de verkoop en herstelling van motorvoertuigen en voor de distributie van reserveonderdelen voor motorvoertuigen - PBEU – 28/05/2010.