Nieuws

Blijf op de hoogte van al het nieuws uit ons netwerk.

 • Non classifié(e)
  Card 1 alt

  Covid-19

  20/03/2020

  Onze garages staan paraat ! In deze context van de Coronavirus-pandemie en in overeenstemming met de voorschriften, vinden jullie hieronder een persbericht en de lijst van de vertrouwde garages die nog steeds tot jullie beschikking staan voor een depannage en/of dringende reparatie.

  Lees meer
 • TV Reportage
  Card 1 alt

  Auto-onderhoud mét gewaarborgde garantie?

  21/10/2019

  Bekijk de RTBF-reportage! Wist u dat u uw fabrieksgarantie behoudt bij een auto-onderhoud? Ook als dit onderhoud wordt uitgevoerd door een onafhankelijke garage, zoals de 1,2,3 AutoService garages? Maandag 14 november zond het Waalse consumentenprogramma On n’est pas des pigeons een reportage uit over dit onderwerp. Hiervoor werden opnames gemaakt bij 1,2,3 AutoService garage JL One in Vorst. Bekijk de reportage hier (vanaf min. 02).

  Lees meer
 • Sécurité
  Veiligheid
  Card 1 alt

  Terug naar school

  21/10/2019

  Lees onze tips voor een veilige start van het schooljaar. Met de wagen naar school?Voor het vertrek klikt iedereen zich vast. Geef zelf het goede voorbeeld en doe altijd uw gordel vast. Ook voor korte trajecten en als u alleen maar door rustige straten rijdt. Wist u dat voor een kind dat niet vastgeklikt zit […]

  Lees meer

  Het 123 AutoService verplichtingen

  Prijstransparantie
  Gewaarborgde garantie
  Multi-merken prestaties
  Online bestek
  Newsflash

  Newsflash

  Ontvang ons nieuws & handige tips