Nieuws

Blijf op de hoogte van al het nieuws uit ons netwerk.

 • Non classifié(e)
  Card 1 alt

  OPEN!

  12/05/2020

  Uw 1,2,3 AutoService garage is OPEN!

 • Non classifié(e)
  Card 1 alt

  Covid-19

  20/03/2020

  Onze garages staan paraat ! In deze context van de Coronavirus-pandemie en in overeenstemming met de voorschriften, vinden jullie hieronder een persbericht en de lijst van de vertrouwde garages die nog steeds tot jullie beschikking staan voor een depannage en/of dringende reparatie.

 • TV Reportage
  Card 1 alt

  Auto-onderhoud mét gewaarborgde garantie?

  21/10/2019

  Bekijk de RTBF-reportage! Wist u dat u uw fabrieksgarantie behoudt bij een auto-onderhoud? Ook als dit onderhoud wordt uitgevoerd door een onafhankelijke garage, zoals de 1,2,3 AutoService garages? Maandag 14 november zond het Waalse consumentenprogramma On n’est pas des pigeons een reportage uit over dit onderwerp. Hiervoor werden opnames gemaakt bij 1,2,3 AutoService garage JL One in Vorst. Bekijk de reportage hier (vanaf min. 02).

 • Sécurité
  Veiligheid
  Card 1 alt

  Terug naar school

  21/10/2019

  Lees onze tips voor een veilige start van het schooljaar. Met de wagen naar school?Voor het vertrek klikt iedereen zich vast. Geef zelf het goede voorbeeld en doe altijd uw gordel vast. Ook voor korte trajecten en als u alleen maar door rustige straten rijdt. Wist u dat voor een kind dat niet vastgeklikt zit […]

Het 123 AutoService verplichtingen
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Gewaarborgde garantie
Gewaarborgde garantie
Multi-merken prestaties
Multi-merken prestaties
Online bestek
Online bestek
Newsflash

Newsflash

Ontvang ons nieuws & handige tips